01 listopadu 2008

ZÁJEZD ČČK DO VINNÉHO SKLEPA V HUSTOPEČÍCH

Ráno v 7:30 jsme nastoupili já,Adé a její taťka do autobusu,který jel na zájezd do vinného sklípku! Sedli jsme si až úplně dozadu.Cestou přes vesnici k nám přistupovali další účastnici a u obecáku nastoupil Martin se svojí sestřenkou. No!Pak ještě na další zastávce přistoupil můj strejda Staňa!!!Potom, co se autobus celý naplnil, se začalo obcházet s první flaškou vodky......(během celého zájezdu jich padlo snad 15!!)

První zastávka byla v Bystrovanech u Olomouce. Tam jsme se šli podívat do nějakého parku se spoustou okrasných dřevin......tam jsme strávili asi půl hodiny...

Další zastávka byla až ve Slavkově u Brna, kde jsme se šli podívat na zámek s velkou zahradou a asi šesti fontánama.Prohlída toho zámku byla dlouhá a vcelku zajmavá....byla tam spousta zajmavých stropních maleb.

Po prohlídce ještě následovala virtuální rekonstrukce bitvy tří císařů.V té jsme s Adé chytli brutální záchvat smíchu, protože ti vojáčci tak krutě běhali:)
Třetí zastávka byla na 2 a půl hodiny v Brně. tam jsme prošli náměstí nahlédli do dvou megakostelů a šli zpět k autobusu. Z Brna se pak ještě vyjelo na otoču za hranice na Slovensko....

Okolo půl sedmé jsme konečně dorazili do Hustopeče, kde jsme navštívili fakt pěkný vinný sklípek.Tam jsme povečeřeli,ochutnali bílé a červené víno a když přišli hudebníci a začali hrát,jsme se v rychlosti já,Adé a Martin vypařili!!! Procházeli jsme se po náměstí, obdivovali krásnou radnici a nechápali z moderního kostela, který se tam vůbec nehodil!pak v jedné tmavé uličce kolem nás prošel nějaký týpek v tmavém dlouhém a rozevlátém kabátě s červenýma ocelákama!!!!WOW!!!Ten kabát neměl chybu!!!!

Ještě několikrát jsme šli během večera ven do města, vlastně jsme byli venku skoro pořád! Prošli jsme snad celé Hustopeče! Kecali jsme u fontány, seděli na lavičce na náměstí a měly trauma z procházky po temné cestě okolo jakési továrny ....no! V 22 hod. už jsme toho měli dost!Dojeb město,dojeb kostel,dojeb sklep!!!!!!

O půlnoci se odjíždělo dom! No ale ta cesta zpět! Půlka autobusu spala a druhá půlka aktivně zpívala.No my tam vzadu chytali brutální záchvaty smíchu...Padali tam kruté hlášky hlavně od mého strejdy, který pak ale usnul a když ho vyděla paní co tam nalívala, nadšeně přiběhla k němu a vrazila mu tu flašku do pusy,ten se vzbudil a nechápal z toho!Celý autobus vybouchl smíchy! Pak už se všichni uklidnili a bylo skoro ticho, jen my jsme si na mobilu pouštěli morčata na útěku! Ve 3:05 jsme dorazily dom...








2 komentáře:

Adéé řekl(a)...

ej dobře si to napsala až na ty pravopisné chyby...no:)

Pájja řekl(a)...

ej ty furt musíš mít nake pripominky a ja ny chyby seru