17 prosince 2009

Vzpomínky - Z mého Deníku (3 část seriálu)

No, pro ty co to zajímá, sledující nebo pro ty co si tohle pamatujou, je tu další třetí čás toto "seriálu", navazujícího na předchozí díly pod stejným názvem Vzpomínky - Z mého Deníku.
Na podzim 2007 (luxusní to časy) jsme zažívali s naší mocnou 3 (já, Pája, Pepe) počátky spaní a akcí "vedle".
No a tohle bylo jedno z těch prvních spaní...úplně první spaní vedle si pamatuju dobře, bo stan byl vyplavený a v budce byla v noci zima, někoho (myslím že to byl Pepe) napadlo, že bychom mohli přespat v bytě po prababičce, který je součástí Pájiného domu a je jakoby vedle něj.., ten je snad od její smrti nazýván "Vedle"! No takže po této úvaze jsme tedy šli "vedle". Spát jsme se rozhodli v obýváku. Tam ale v tu dobu byl jen jedn starý rozkládací gauč, místo vedle nej, skříně, a pár věcí nachvíli přestěhovaných od Páji z domu... No pamatuju si, že Pája zabrala gauč, a já s Pepem jsme tam kajsi splašili matračku. Dali jsme ji vedle gauče na zem a tam jsme oba spali....
Při dalších spaních "vedle" už vznikaly různé tuning verze naší společné "trojpostele"... - no tolik k historii spaní "vedle".
"Vedle" bylo a snad ještě je opravdu legendární místo, asi jako byl stan:( Protože na tomto místě vzniklo tolik vyjebaných nápadů, zvrhlých hlášek, mimomísních stavů, ujetých akcí, a ...no strašně mnoho, mnoho...ale kdo nás nezná opravdu asi nepochopí:D! Tohle místo pro mě znamenalo(ná) hodně, protože jsem tu prožila zatím nejlepší "prdele" svého života:D! Ikdyž bez těch dvou lidí by neznamenalo nic.
Takže zpět k dnešnímu zápisu z mého Deníku, opět co nejméně cenzurovaný a v původním znění.

Z mého Deníku 20.Října 2007
Po filmu Jeho Fotr To Je Lotr jsme šli spát vedle! To byly zas blbosti! Pája tam "srala" na ruku, pak aji Pepe. Pak začli v rádiu hrát Bloodhound Gang - Bad Touch a my začli pařit, potmě, já se tam vyslekla (jen tričko), pak aji Pája (jen tričko) a Pepe se tam motal jak pičus se spacákem na hlavě! Blbost! Ještě před Bloodhound Gang hráli na Rozhlasu koncert No Name, to tam Pája úplně prožívala a pařila! Pak jsme vytuhli. Pepe vstával v 9:00 a my s Pájou až v 11:00!

No tak tohle byl jeden takový "normální" večer...byly o dost krutější:D Bloodhound Gang - Bad Touch byl náš prázdninový song ze stanu:) náš oblíbený...a u toho koncertu No Name na rozhlasu, to si pamatuju, jak to tam Pája upe prožívala, zpívala songy a byla mimo:D a my z Pepem jen nechápali a nudili se...



Kdo z teho něco nepochopil, tak dotazy pište do vzkazů!!! (ráda si pokecám:D)

Žádné komentáře: