11 května 2010

Vzpomínky - Z mého Deníku (5. část seriálu)

No další část mého "seriálu" Vzpomínky - Z mého Deníku, po dlouhé době jsem se k tomu zase dostala..musím s tím trochu pohnout. Pro všechny.... co neví o co jde.... můžete zapátrat v archivu blogu, kde najdete předchozí části pod stejným názvem....:)
V 5.části jsme ještě pořád v období podzimu roku 2007, stále máme mocnou 3 a stále jsme úplně mimo:D...zima se blíží a venku se chladí, a tak jsme se my tři (já, Pája, Pepe, občas se k nám přidal i jejich strejda) rozhodli párkrát navštívit plavecký bazén v Krnově. Samozřejmě, že i na bazéně jsme jako vždy končili někde v křečích a záchvatech smíchu, tentokrát to ale stálo za to! Takže opět co nejméně cenzurovaný zápis z mého osobního Deníku...

Z mého Deníku 13. Listopadu 2007
Dnes jsme byli zase na bazéně, tentokrát jen my tři (já, Pája a Pepe). To byla prdel! Chlamali jsme se tam Polákům - "happy three buzik", pak babě co se tvářila jak citrón a chlapovi co vypadal jak letec z druhé světové, bo měl také brýle a hubu měl a tvářil se jak trychtýř! Pak tam byl i 4metrový Dušan (213 cm) s 2metrovým Alešem, který (Dušan) za prvé na nás furt čuměl jak úchyl a za druhé skákal také bomby, že to byla atomovka i s vodou, která stříkala úplně všude! Ale jinak dobré to dnes bylo!!

No...je to už dávno, co jsem to psala..:D Ale nikdy bych nevěřila, co zajímavých lidí můžu na bazéně potkat! Trio polských občanů, které jsme nazvali "Happy three buzik" bylo opravdu děsivé...tři vyžraní věčně vychlamaní Poláci...Nějaká starší paní co tam plavala, se opravdu tvářila jak citrón a děda ala letec z 2. sv. války?! Na toho když si vzpomenu, směju se ještě teď, on u toho plavání tu hubu tak krutě křivil:D...to Pepe tenkrát prohlásil, že se málem utopil, jak kolem toho dědy plaval...A Dušan s Alešem..ty jsem nějak neznala, to jsou nějací Pepeho známí...:)
No příště se nejspíš kouknem na zimní období naší 3...


Případné dotazy pište do komentářů:)

Žádné komentáře: